Efterårsudstilling, fernisering i den gamle ur-butik ved Kvickly

Foto: Leif Vagtholm

Kalundborg Fotoklub og Slagelse Fotoklub havde mandag fernisering i den gl. ur-butik ved Kvickly.

Udstillingen er kommet istand ved henvendelse til Kvickly fra Kalundborg Fotoklubs bestyrelse. Da der var stor velvillighed fra Kvickly side, blev det bestemt, at lave en fotoudstilling i uge 42 (skolernes efterårsferie).

Der deltager 8 udstillere fra Kalundborg Fotoklub og 5 fra Slagelse Fotoklub,

Formanden for Kultur- Fritidsudvalget Ole Glahn, der var glad for, at kunne komme åbne udstillingen. I sin tale kom han bl.a. ind på udstillingens store bredde, Kalundborg Fotoklubs samarbejde med Slagelse Fotoklub og Kvickly, der som nævnt har stillet lokalet til rådighed. Især nævnte han, at der nu tildags bliver taget mange billeder, men hvor kun et fåtal kan betegnes fotokunst.

Ole Glahn har selv taget mange billeder i tidens løb, men ikke på jeres niveau, sagde han.

Formand for fotoklubben John Olsen takkede herefter Ole Glahn for hans interesse for udstillingen og kvitterede med en lille erkendtlighed.

Foto: Leif Vagtholm

Det var en velbesøgt fernisering med mange interesserede og megen fotosnak med udstillerne. Ligeledes lagde Brugsforenings direktør Keld Haapanen og varehuschefen Kirsti Thygesen vejen forbi.

Udstillingen vil være åben daglig fra 10:00 – 17:00, hvor der vil være medlemmer fra fotoklubberne tilstede. Her kan man stille spørgsmål og få lidt fotosnak.

Der udstilles et varieret udsnit af medlemmernes billeder, der omfatter alt fra makrofoto tæt på til landskaber og portrætter. Men kom og se det med egne øjne.

Ferniseringen er nævnt i Nordvestnyt samt på TV-kalundborg.dk

Klubbilleder fra Ferniseringen

Foto: Teddy Pedersen

Fotoudstilling i den gamle urbutik ved Kvickly

Foto: Leif Vagtholm

Kalundborg Fotoklub udstiller, i samarbejde med Slagelse Fotoklub, i den gl. ur/smykkebutik ved Kvickly i uge 42.

Udstillingen er kommet i stand ved henvendelse fra Kvickly til fotoklubbens bestyrelse.
Der deltager 8 udstillere fra Kalundborg Fotoklub, samt 5 medlemmer fra Slagelse Fotoklub, som Kalundborg Fotoklub har fået samarbejde med, til gavn for begge klubber.

Der er fernisering mandag d.16.-10. kl 13:00, hvor formanden for Kultur- & Fritidsudvalget Ole Glahn vil sige et par ord, og dermed åbne udstillingen, som nok bliver en succes.

Udstillingen vil være åben daglig fra 10:00 – 17:00, hvor der vil være medlemmer fra fotoklubberne tilstede. Her kan man evt. stille spørgsmål og få lidt fotosnak.
Der udstilles et varieret udsnit af medlemmernes billeder, der omfatter alt fra makrofoto tæt på til landskaber med højt til loftet plus alt det imellem.

Så kom og kig ind for inspiration, og måske få lyst til at blive medlem i en af klubberne!

Kalundborg Fotoklub er klub hvor man kan møde ligesindede: nørderne, de garvede og dem der er på vej. Der er altid en eller anden, der kan hjælpe med problemer, svare på spørgsmål i stort set alle afskygninger.

Der er klubaften hver onsdag kl.19:00-ca.22:00, hvor man er velkommen til at kigge ind. Vi har klublokale i Aktivitetscenter Munkesøen, Esbern Snaresvej 55
4400 Kalundborg.

Rineke Dijkstra udstiller på Louisianna

Vil du opleve en foto-kunstner i særklasse bør du besøge Rineke Dijkstra udstilling “DEN ENKELTE OG DE MANGE” på Louisianna
Udstillingen løber i perioden 21.9.2017 – 30.12.2017

“Hun er dagliglivets eksistentielle undersøger,” skriver Louisianas direktør Poul Erik Tøjner om Rineke Dijkstra i den udgave af Louisiana Revy, der udgives i forbindelse med udstillingen. Tøjner skriver, at Dijkstras billeder vidner om “et kunstnerisk suverænt greb om universelle vilkår” og, at det er derfor de virker overalt, hvor de vises.

Udstillingen ‘Den enkelte og de mange’  er organiseret i samarbejde med De Pont museum, Tilburg.

Rineke Dijkstra er dette års modtager af en af verdens fornemste fotopriser, den svenske Hasselbladpris.

En mesterlig portrætkunstner med en helt særlig form for indlevelse, humanisme og empati: Den internationalt anerkendte og prisvindende hollandske kunstner Rineke Dijkstra (født 1959) er blevet kaldt for “dagliglivets eksistentielle undersøger.”

Kilde: RINEKE DIJKSTRA

Efterårsudstilling

Som John talte om på vores møde i onsdags, er vi i gang med af lave en udstilling i den nedlagte urbutik ved Kvickly, lokalet er venligst stillet til rådighed af Kvickly.

Udstillingen er planlagt til at være i uge 42 (skolernes efterårsferie) det er fra d. 16. oktober til 21. oktober., der er mulighed for at forlænge med en uge.

Vi laver udstillingen sammen med Slagelse Fotoklub, så vi deles om udstillings pladerne, derfor er der begrænset plads til hver. Er det en udstilling du vil være med til, skal du hurtigt melde ud, jeg tager en liste med på onsdag d. 4. okt.

Udstillings krav:

Billederne skal være i ramme uden glas 30X40 cm.  eller 40X50 cm. Der skal være navn på billederne, enten signeret eller navn på bagsiden.

Ophængning af billeder vil blive søndag d. 15. okt. tid aftales senere. Det forventes at når du deltager i udstillingen deltager du også i den vagt ordning der er i lokalet. Vagtplanen vil være 10 – 13 og 13 – 17   lørdag er det kun 10 – 13

Invitation til kursus i farvestyring

Herunder finder du en invitation til et kursus om hvordan vi opnår kontrol med farvestyring og print kvalitet.

Det er gratis at deltage, du skal dog selv sørge for transport. Som du kan se af invitationen, er det vigtigt at vi er nogle stykker der deltager fra hver klub, så det er vigtigt at du tilmelder dig hurtigt så vi er sikker på at det kan gennemføres.