Julefrokost 2017

Klubaftenen onsdag d. 6. december stod i den årlige julefrokost tegn. Igen i år var der pæn tilslutning til den traditionelle juleafslutning.

Årets glade nyhed var at Borcher Petersen trodsede sit brækkede ben for at deltage i festlighederne, godt hjulpet af Benny Iverholt og Willy Jørgensen som i fællesskab hentede og bragte Borcher.

Der blev som sædvanligt budt på sild og smørrebrød med tilhørende øl og snaps.

Efter maden var der kaffe og underholdende bankospil, styret med hård hånd af Torben Petersen, med de medbragte gaver som præmier.

Foto: Teddy Pedersen

Indkaldelse til Generalforsamling 2018

Kalundborg Fotoklub

Aktiv siden 1954

På vegne af bestyrelsen indkaldes hermed til ordinær Generalforsamling
der afholdes.

Onsdag d. 31. jan 2018 kl.19,00

i klublokalet på Aktivitetscenteret Esbern Snaresvej 55 4400 Kalundborg.

Dagsorden:

1.   Valg af dirigent.

2.   Formandens beretning.

3.   Forelæggelse af det revideret regnskab til godkendelse.

4.   Indkomne forslag.

5.   Evt. ændring af kontingent.

6.   Valg i h. t. § 4 i vedtægterne.

b) Valg af Kasserer Fredløv Enggaard modtager genvalg.

c) Valg af Bestyrelsesmedlem Teddy Pedersen modtager genvalg.
           Bestyrelsesmedlem Klaus Larsen modtager genvalg.

d) Valg af Bestyrelsessuppleant Leif Vagtholm modtager genvalg.

e) Valg af Revisor, Benny Iversholt.

f) Valg af revisorsuppleant, Søren Kildehave Sørensen.

7.   Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet under pkt. 4 skal fremsendes
skriftligt til undertegnet senest 7 dage før Generalforsamlingen.

p.b.v.
John A. Olsen

Udsendt d. 30-11- 2017

Hent indkaldelsen Download

Resultatet af konkurrencen “Tag en tur i skoven”

Foto: Fredløv Enggard

Fredløv Enggaard fremførte Esbjerg Fotoklubs afgørelse af konkurrencen “Tag en tur i skoven”. Vinderen blev: Robert Petersen med billedet “Et godt motiv”. Billedet fik denne kommentar fra dommerne:

Dejligt billede, hvor fotografen er gået tæt på og har skildret efterårsskoven lidt anderledes. Det fine farvespil opnås især gennem den lidt abstrakte tilgang til emnet. Den manglende skarphed fungerer godt i brugen af det matte papir og deklasserer ikke billedet.

På anden pladsen finder vi Anja Kruse med billedet “Flower Girl” Dommerne gav billedet denne kommentar:

Dejligt forårsmotiv med ”modellen” placeret i det gyldne snit. Igen fin brug af stor blændeåbning. Model og træ i fin helhed. Dejlige farver og rigtig godt print.

Trediepladsen blev besat af Fredløv Enggaard med billedet “Forgreninger”, som fik denne kommentar fra dommerne:

Et interessant motiv. Fint lys og farve. Her er der et tydeligt fokus på de krogede rødder, som bevirker, at motivet er i harmoni.

Tillykke til de tre autorer

I konkurrencen deltog der ialt 19 billeder. Esbjerg Fotoklubs kommentarer til alle billederne kan downloades her...
(Kun for medlemmer)

Introduktion af Fotograf Henrik Delfer

Fotograf Henrik Delfer © 2016-2017

Allerede nu kan vi introducere fotografen Henrik Delfer, som besøger fotoklubben 12. september 2018.

Henrik vil fortælle om sit professionelle arbejde som fotograf, og vil vise eksempler på de billeder han laver. Han vil også komme ind på hans arbejde med kunstfotografiet, der ligger hans hjerte meget nær. Han lever og ånder for fotografiet og man fornemmer hans brændende passion og dybe engagement. Han siger selv: ”Det meste af mit liv har jeg arbejdet med ting jeg har haft talent for- og succes med. Det var dog først i en alder af 50 år jeg fandt ud af, hvad jeg selv havde lyst til at arbejde med. I dag er fotografiet det første jeg tænker på, når jeg åbner mine øjne og det sidste jeg tænker på, før jeg går i seng.

Besøg eventuelt Henrik Delfers hjemmeside hvor du kan se eksempler på hans arbejder

Henriks arbejder kan også ses på hans Instagram profil

Cewe præsenterede deres Fotobogs software

Foto: Fredløv Enggaard

Vi havde onsdag d. 8. nov. besøg af Pia Hernø fra Firmaet Cewe, der som vel næsten alle ved laver bl. a. foto bøger.

Pia fortalte om deres gratis designsoftware til foto bøger, og viste rigtig mange eks. på hvor omfattende det er, ja der er ufatteligt mange muligheder, her er det kun virkeligheden der overgår fantasien.
Pia havde også et bredt udvalg bøger i forskelligt design, størrelse og papir kvalitet.

Det var en forrygende aften, som jeg tror alle havde udbytte af.

Medlemmer af kalundborg Fotoklub får 20% rabat på fotobøger og andet print bestilt på cewe.dk. Rabatkode findes herunder. Log ind først.

Tekst: John A. Olsen

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

<< dec 2017 >>