Samarbejdspartnere

Oplevelsesguiden Kalundborg

En anderledes guide, der skal være med til at skabe interesse og nysgerrighed for vores egn.
Oplevelsesguiden Kalundborg, dækker hele Kalundborg Kommune fra Røsnæs-spidsen til Havnsø Havn, Reerslev og Drøsselbjerg Strand.
Vi  ønsker at fortælle, både alle fastboende, jer der vil bosætte sig her og vore mange sommergæster, om vores skønne områdes mange oplevelsesmuligheder der er her og som man kan opleve.

Cewe Fotobog

CEWE er Europas førende udbyder af fotoservice. Udover vores garanti for den højeste kvalitet, står Cewe for innovation og glæden ved fotos.

Slagelse Fotoklub

Fotogruppen Vest- og Sydsjælland

Fotogruppen Vest- og Sydsjælland er for medlemmer af Næstved Ny Fotoklub, Skælskær Fotograferne, Kalundborg Fotoklub og Slagelse Fotoklub.Gruppens formål er at fremme og udvikle sammenholdet imellem de enkelte fotoklubber. Det kan f.eks. være fælles arrangementer såsom fototure, kurser, foredrag, konkurrencer m.m.