Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig Kalundborg Fotoklubs nyhedsbrev og bliv en af vores 30 abonnenter. Få inspiration, tips og klubnyheder direkte i din indbakke hver fredag.

Bemærk!!!! Medlemmer af Kalundborg Fotoklub modtager nyhedsbrevet som standard. Tilmelding er derfor ikke nødvendigt.

Hvis du kunne tænke dig at høre lidt mere om Kalundborg Fotoklub, så meld dig som gæst til en af vores hyggelige klubaftener. Det er muligt at deltage i tre på hinanden følgende klubmøder inden du beslutter dig for evt. medlemskab. Send Besked

• Vinderbilleder 2018

<< maj 2018 >>