Rineke Dijkstra udstiller på Louisianna

Vil du opleve en foto-kunstner i særklasse bør du besøge Rineke Dijkstra udstilling “DEN ENKELTE OG DE MANGE” på Louisianna
Udstillingen løber i perioden 21.9.2017 – 30.12.2017

“Hun er dagliglivets eksistentielle undersøger,” skriver Louisianas direktør Poul Erik Tøjner om Rineke Dijkstra i den udgave af Louisiana Revy, der udgives i forbindelse med udstillingen. Tøjner skriver, at Dijkstras billeder vidner om “et kunstnerisk suverænt greb om universelle vilkår” og, at det er derfor de virker overalt, hvor de vises.

Udstillingen ‘Den enkelte og de mange’  er organiseret i samarbejde med De Pont museum, Tilburg.

Rineke Dijkstra er dette års modtager af en af verdens fornemste fotopriser, den svenske Hasselbladpris.

En mesterlig portrætkunstner med en helt særlig form for indlevelse, humanisme og empati: Den internationalt anerkendte og prisvindende hollandske kunstner Rineke Dijkstra (født 1959) er blevet kaldt for “dagliglivets eksistentielle undersøger.”

Kilde: RINEKE DIJKSTRA

<< nov 2017 >>