Mød os på Fotoudstillingen “Det kjære Danmark”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(r) - 31/08/2021
10:00 - 16:00

Lokation
Lerchenborg slot

Kategori

Download event iCal


I forbindelse med Lundbye Kunstfestival 2021 afholdes den censurerede Foto konkurrence Det kjære Danmark 2021

Lundbyekomiteen arrangerer en udstilling af alle de antagne fotos på Lerchenborg Slot. Besøger du udstillingen vil det være muligt at møde nogle af Kalundborg Fotoklub medlemmer og få en hyggelig foto snak, og høre mere om Fotoklubben.

Hvem kan blive medlem

Det er et af klubbens formål at skabe et fællesskab for alle med interesse for fotografering. Alle der er fyldt 18 år og som har lyst og interesse for fotografering kan blive medlem af Kalundborg Fotoklub. Erfaringsmæssig baggrund har heller ingen betydning, da klubben er for både nybegyndere, let øvede samt de mere erfarne.

Der er ikke specielle undervisnings aftener, men er der nogen der har et problem tager vi det op og prøver at løse det, lige som vi laver nogle tema aftener hvor vi går dybere ind i specifikke ting, det kan være lys lægning eller billede behandling.

Krav til udstyr

Vi stiller heller ikke krav til mængden af dit udstyr, ligesom det ikke er afgørende om du bruger spejlrefleks eller kompaktkamera. Du bør dog have dit eget kamera, da klubben ikke har mulighed for at stille et kamera til rådighed.

Kontingent:

Medlemskontingentet i Kalundborg Fotoklub er pt. Kr. 400 pr år.

Hvis du kunne tænke dig at høre lidt mere om Kalundborg Fotoklub, så meld dig som gæst til en af vores hyggelige klubaftener. Det er muligt at deltage i tre på hinanden følgende klubmøder inden du beslutter dig for evt. medlemskab.