Vis os vores natur

Vores Natur og Bibliotekerne inviterer dig til at være med i fotokonkurrencen ‘Vis os vores natur’. Vinderbillederne bliver til udendørs fotoudstillinger flere steder i landet til efteråret. Dit billede skal være taget i 2020.

Pressefoto (Foto: Adam Grønne)

Nu får du chancen for at komme ud i vores natur og slippe kreativiteten løs med et kamera eller din mobiltelefon. For Vores Natur er på udkig efter billeder, der kan vise, hvad Danmark rummer af vilde, berigende og overraskende naturoplevelser.

Hvilket motiv du vælger, er helt op til dig. Det kan både være dyr, planter, bølgeskvulp, landskaber, aktiviteter i naturen eller noget helt sjette. Det vigtigste er, at dit billede kan inspirere hele Danmark til flere naturoplevelser, og at det vækker en lyst til at tage ud i naturen og lære den bedre at kende.

Del dine naturoplevelser med os, så er du med i konkurrencen om at få dit billede udstillet i blandt andet Botanisk Have ved Statens Naturhistoriske Museum i København og Naturhistorisk Museum i Århus til efteråret.

Du kan indsende billeder til fotokonkurrencen fra d. 8. april og løbende helt frem til d. 13. september 2020.

Dit billede skal være taget i 2020. Billeder der er indsendt, som ikke er taget i 2020, vil ikke kvalificere sig til udvælgelse i fotoudstilling. Læs mere på voresnatur.dk