Fotokonkurrence “VORES LIV”

Screenshot fra Jyllands-posten

Foto-konkurrence for alle: Del store og små øjeblikke fra dit liv og vind flotte præmier

Jyllands-Posten har lanceret en ny stor fotokonkurrence med præmier til en samlet værdi af over 25.000 kr. “Vores Liv” er åben for alle, og du kan allerede nu indsende bidrag.

Om du bruger kamera eller smartphone er underordnet, og konkurrencen er ikke som så mange andre lignende konkurrencer opdelt i kategorier.

En betagende udsigt fra verandaen på hotellet i Venedig, et smittende barnesmil, den skinnende nye bil i indkørslen eller trængslen foran scenen på en af sommerens festivaler.

Jublen på stadion, når hjemmeholdet scorer, en hyggelig grillaften sammen med familien, en lille, grøn frø i en skovsø, et nymalet blåt plankeværk, trafikkaos på motorvejen, børnene, der på stranden leger med deres bedstemor, eller blot et lækkert motiv på torvet i Hedensted.

Eller noget helt, helt andet.

Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere på Jyllands-posten 

Konkurrencevilkår

 1. Der kan indsendes billeder, der er taget med både smartphone og kamera.
 2. Billederne skal være taget i løbet af 2018.
 3. Der er ingen begrænsning i antallet af billeder hver enkelt deltager kan indsende til konkurrencen.
 4. Emnet for de indsendte billeder er helt frit.  Jyllands-Posten forbeholder sig dog ret til at afvise billeder, der overskrider bladets etiske regler.
 5. Du må gerne efterbehandle billederne digitalt i overensstemmelse med god praksis, men der må for eksempel ikke fjernes eller tilføjes noget til det oprindelige billede.
 6. Optræder der personer på billederne skal disse – så vidt muligt – have givet tilladelse til at billedet eventuelt publiceres på print og på nettet i forbindelse med den aktuelle konkurrence.
 7. Det er ikke tilladt at indsende andres billeder, og ved at indsende fotos bekræfter deltageren at vedkommende er fotografen.
 8. Ved indsendelse giver deltageren tilladelse til, at Jyllands-Posten vederlagsfrit kan publicere billedet digitalt og på print.
 9. Konkurrencen åbnes formelt den 1. september 2018. De tre første fotos nomineres lørdag den 8. september. Herefter nomineres der hver lørdag frem til og med den 27. oktober 2018 tre fotos til finalen.
 10. Samme dag publiceres samtlige 24 deltagende fotos på temasiden, og læserne opfordres til, at stemme på deres favorit.
 11. Lørdag den 3. november 2018 offentliggøres de tre vindere af hovedkonkurrencen samt vinderen af læserkåringen.
 12. Til de vindere i hovedkonkurrence er der tre spejlreflekskameraer sponsoreret af Nikon. Førstepræmie: Nikon D7500 (værdi: 13.000). Andenpræmie: Nikon D5600 (værdi 7.000 kr.) Tredjepræmie: Nikon D3400 (værdi: 5.000 kr.) Til alle kameraer medfølger optik og andet udstyr.
 13. Til billedet, der kåres som læsernes favorit, er der en præmie bestående af fremkaldelse af digitale fotos til print. Præmiens værdi er 1.000 kroner, og den er sponsoreret af Foto-Matic i Viby Centret i Aarhus.
 14. Indsendere af billedet bevarer ubetinget ophavsretten, og Jyllands-Posten garanterer, at udvalgte billeder alene publiceres i forbindelse med den aktuelle konkurrence og at billederne ikke siden arkiveres. Undtaget fra dette er de tre vinderbilleder samt læsernes favorit, der gemmes og vederlagsfrit kan genbruges af Jyllands-Posten i forbindelse med markedsføring af kommende års udgaver af “VORES LIV”.
 15. “VORES LIV” arrangeres af Jyllands-Posten, Grøndalsvej 3, 8260 Viby. Ansatte i JP/Politikens hus og medlemmer af disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen.

Eventuelle spørgsmål til konkurrencen kan sendes til mailadressen voresliv@jp.dk

Kilde: Jyllands-posten