Deltag i den store internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award 2019

CEWE har lige startet deres store internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award på ny. Måske var noget for dig at deltage? Cewe har mere end 1000 præmier på højkant, en præmiesum på over 1,8 mio. kr. og et niveau, der appellerer til alle, der elsker at tage fotos, uanset niveau og ambitioner.

For to år siden var der en dansker blandt top 6 og sidste år gik første pladsen til en finne. Cewe synes selvfølgelig, det kunne være fantastisk, hvis en eller flere danskere igen i år kunne blande sig blandt de bedste amatørfotografer i Europa. Derfor vil de gerne invitere medlemmerne i vores fotoklub til at deltage i fotokonkurrencen. I kan deltage her: www.cewefotobog.dk/cewephotoaward.html

Hovedpræmierne består blandt andet af en rejse efter eget valg, nyt hightech fotoudstyr og fotoprodukter fra CEWE. Udover hovedpræmierne kårer vi hver måned også de bedste fotos i hver kategori. Disse fotos præmieres med et gavekort på 750 kr. til fotoprodukter fra CEWE. 

Til og med den 30.5.2019 har I mulighed for at indsende jeres bedste fotos i ti forskellige kategorier:

  • Humor
  • Mennesker
  • Arkitektur og infrastruktur
  • Natur
  • Dyr
  • Landskaber
  • Rejse og kultur
  • Hobby og fritid
  • Sport
  • Mad

De indsendte fotos bliver udelukkende brugt i forbindelse med promoveringen af CEWE Photo Award 2019.

Du kan læse meget mere om fotokonkurrencen, konkurrencebetingelserne og præmierne på hjemmesiden, hvor du også uploader dine fotos: www.cewefotobog.dk/cewephotoaward.html