Illux – Unik og personlig vægudsmykning

 

Individualitet er fundamentet i Illux, som er et internetbaseret koncept, som kan tilbyde alt det nyeste og smarteste indenfor kundetilpasset vægudsmykning.Hvis du ønsker at holde dig opdateret, bør du derfor følge med i løbet af efteråret, hvor vi vil præsentere nye produkter til dig, som ønsker at udsmykke dine vægge med noget unikt og personligt.Indtil videre tilbyder vi 4 forskellige produkter:

Fotokunst
Vi giver dig mulighed for at udsmykke din bolig med kundetilpasset fotokunst skabt af nogle af Danmarks bedste fotografer. Samtidig har du den unikke mulighed for frit at bestemme størrelse og indramning, så kunstværket får dit personlige præg. Det kan f.eks. være et smukt kanvastryk på blindramme i størrelsen 120×180 cm eller måske hellere 119×178 cm, hvis det passer bedre til din væg.

Eget foto
Vi tilbyder også at printe og indramme dit eget digitale foto i gallerikvalitet. Vælg eksempelvis et flot indrammet lærredsprint i præcis den størrelse, du ønsker.
Det kan være et billede af vennerne, på en uforglemmelig ferie, familiens søde vovse, datterens første skridt, et abstrakt billede med nogle flotte farver osv. Det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Eget foto i popstil
Vi kan også designe dit portrætfoto om til en mere festlig og ”poppet” udgave. Du bestemmer selv, hvilke farver vi skal bruge, og hvordan designet ellers skal laves. Igen vælger du naturligvis også selv nøjagtigt, hvordan dit billede skal indrammes, og hvilken størrelse det skal have.

Tapet
Hos Illux kan du også købe tidens smarteste tapeter. Indtil videre har vi 11 unikke designs, som alle er nøje udvalgt ud fra tidens stil og tendenser. Find et fotografisk tapet fra én af Illux’s dygtige fotografer eller et smukt og til tider lidt vovet designertapet fra Andrea Larsson. Fælles for alle vores tapeter er, at de ikke kan købes andre steder.

Alle Illux’s produkter kan uden problemer rengøres med en fugtig klud, og farverne kan modstå sollys, så de ikke falmer med tiden. Det skyldes, at vi benytter en særlig vandfast blæk, som er bedre end normal ink-jet teknologi.

Forfatter resurse box:– Alle Illux’s produkter kan købes direkte via hjemmesiden http://www.illux.dk eller Galleri Art Expo i Århus.
Artiklen er fra Gratis Artikler