Sæsonafslutning

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(r) - 04/05/2022
19:00 - 22:00

Lokation
Reersø Havnegrill (Ishuset)

Kategori

Download event iCal


Vi slutter foråret af med en foto tur til Reersø. Det er valgfrit hvornår du vil starte, og hvad du vil fotografere, altså frit emne. Vi er så heldige at denne aften starter 1. sejlads i Musholm Cup 2022. (https://reersoe-baadeklub.dk/wp-content/uploads/2022/04/Musholm_Cup_2022.pdf)

Påklædning efter vejret, du medbringer selv kaffe/te og tilbehør. Vi slutter af med at mødes på havnen kl. 21:00 det er muligt at parkere mellem Havnegrillen og Musholm Laks.

Hvis vejret er meget dårligt, holder vi mødet på Aktivitetscenteret

Reersø er en havneby med 520 indbyggere på halvøen Reersø i Nordvestsjælland. Byen er beliggende i Kirke Helsinge Sogn ved Storebælt mellem Korsør og Kalundborg. Byen ligger i Kalundborg Kommune og tilhører Region Sjælland.
Byen består bl.a. af fredede og bevaringsværdige gårde fra 1700-tallet. Gårdene ligger samlede, som de gjorde i landsbyfællesskabets tid før udflytningen.
Fiskeri hører primært fortiden til, der foregår i dag lidt bundgarnsfiskeri. Havnen besøges af sejlere og på havnen ligger en virksomhed, der behandler/forædler burlaks fra Musholm.
Reersø er også kendt for sine haleløse katte.
Kilde: Wikipedia