Spørgsmål og svar vedrørende klubbens hjemmeside.

For at få en brugerprofil på siden, kræves der et medlemskab af Kalundborg Fotoklub. Sådan bliver du medlem

Information herom finder du i nedenstående links:

• Når du opretter et billede, skal det være i JPEG-format og må højst fylde 600 kb.
  • Billedet vises i formatet 800x600 pixel.
  • Anbefalet billed opløsning: 1000x800 pixel (72 dpi) - Farveprofil sRGB
  • Du kan lave det større, blot det holder sig under de 600 kb. (anbefales ikke) Så kan billedet ses ved at klikke på det og det vises derefter i den original billedformat. Men tænk over hvor store skærme folk har, så der ikke skal scrolles for at se billedet i fuld størrelse.
Læs her: Sådan gør du.