Klubbilleder

Her kan du se billeder fra diverse klubarrangementer.

Billeder vi viser her på vores hjemmeside, er fotograferet af forskellige fotografer.

Er der et eller flere billeder, som din forening eller klub, skulle ønske at erhverve til brug på jeres hjemmeside, kan du kontakte fotografen direkte, eller Kalundborg Fotoklub, via besked til Formanden her på hjemmesiden, så prøver vi at finde en løsning.

Rigtig god fornøjelse med gennemsynet af billedserierne.

Medlemmernes billeder fra Kalundborg Kulturdøgn på Bregninge Amfiteater d. 8-9 september 2012.

Her kan du se billeder fra Fotoklubbens forskellige udstillinger

Indtryk fra vores super hyggelige julefrokoster

<< dec 2017 >>