Julefrokost 2017

Klubaftenen onsdag d. 6. december stod i den årlige julefrokost tegn. Igen i år var der pæn tilslutning til den traditionelle juleafslutning.

Årets glade nyhed var at Borcher Petersen trodsede sit brækkede ben for at deltage i festlighederne, godt hjulpet af Benny Iverholt og Willy Jørgensen som i fællesskab hentede og bragte Borcher.

Der blev som sædvanligt budt på sild og smørrebrød med tilhørende øl og snaps.

Efter maden var der kaffe og underholdende bankospil, styret med hård hånd af Torben Petersen, med de medbragte gaver som præmier.

Foto: Teddy Pedersen

Hvis du kunne tænke dig at høre lidt mere om Kalundborg Fotoklub, så meld dig som gæst til en af vores hyggelige klubaftener. Det er muligt at deltage i tre på hinanden følgende klubmøder inden du beslutter dig for evt. medlemskab. Send Besked

• Vinderbilleder 2018

<< apr 2018 >>