Cewe præsenterede deres Fotobogs software

Foto: Fredløv Enggaard

Vi havde onsdag d. 8. nov. besøg af Pia Hernø fra Firmaet Cewe, der som vel næsten alle ved laver bl. a. foto bøger.

Pia fortalte om deres gratis designsoftware til foto bøger, og viste rigtig mange eks. på hvor omfattende det er, ja der er ufatteligt mange muligheder, her er det kun virkeligheden der overgår fantasien.
Pia havde også et bredt udvalg bøger i forskelligt design, størrelse og papir kvalitet.

Det var en forrygende aften, som jeg tror alle havde udbytte af.

Medlemmer af kalundborg Fotoklub får 20% rabat på fotobøger og andet print bestilt på cewe.dk. Rabatkode findes herunder. Log ind først.

Tekst: John A. Olsen

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

<< jan 2018 >>