Resultatet af Konkurrencen “Bevægelse og fart”

Foto: Fredløv Enggaard

Fredløv Enggaard fremførte Svendborg Fotoklubs afgørelse af konkurrencen “Bevægelse og fart”. Vinderen blev:Anja Kruse med billedet “Fart på” som fik denne kommentar fra dommerne:

Begge dele af emnet opfyldt til fulde – veludført panorering – måske kunne cyklisten rykkes en smule til venstre. Teknisk perfekt – skarp cykel – sløret baggrund – sådan skal det gøres.

2 pladsen gik til Fredløv Enggaard med billedet “Hæng ud!” med denne kommentar fra dommerne:

Igen et billede der udstråler action – det er de små ting som tæller her – uskarpt publikum (panorering) – hestens positur sammen med rytternes, igen vil vi gerne have en lidt tættere beskæring – vi skal helt ind i billedet – Teknisk fint billede – godt fanget – kunne ønske lidt mere uskarp baggrund.

På 3. pladsen så vi som noget helt nyt en deling mellem 3 billeder. 2 af disse var taget af Christian Kappel og 1 af Teddy Pedersen

Dommersedlerne kan downloades her....

<< nov 2017 >>