Interessemåling

afstemningSom det er blevet nævnt i seneste referat fra bestyrelsesmøde kan I nu vise hvilke billedredigeringsprogrammer I er interesseret i bliver gennemgået på en klubaften.

Dem der kan komme på tale er Photoshop Elements, Photoshop Lightroom eller to Nikon-specifikke programmer. Som alternativ er Faststone Image Viewer også en mulighed

ViewNX2Ny  Læs mere her

Med ViewNX2 er det muligt at importere, organisere, redigere og dele billeder eller videoklip. De særlige funktioner til videoredigering gør det nemt at vise begivenhedernes højdepunkter eller sammensætte film og billeder, så der skabes en kreativ effekt. Billederne kan redigeres i browser-, GeoTag- eller redigeringsområdet, der kan tilpasses, så det passer den pågældende opgave. Med ViewNX2, der følger med Nikons digitalkameraer og kan hentes hos Nikon, kan fotografer på alle niveauer få det bedste frem i deres billeder.

Capture NX-D  Download herfra

Capture NX-D er et gratis softwareprogram, der giver brugerne en nem mulighed for at forbedre RAW-billeder i fuld skala. Det giver mulighed for fotoredigering i høj kvalitet af billeder taget i RAW-format – uanset om det er på et Nikon DSLR, et avanceret Nikon 1-kamera med udskiftelige objektiver eller et COOLPIX-kompaktkamera.

Faststone Image Viewer Download herfra

FastStone Image Viewer – populær og funktionel software til visning eller redigering af billeder. Den software har et stort sæt af funktioner til at ændre størrelse, definition konfiguration, slette uønskede dele, anvende vandmærker, lave visitkort osv. FastStone Image Viewer giver dig mulighed for at redigere flere billeder samtidigt og gør det muligt at se billeder i arkivet. Den software har et sæt af effektive værktøjer og tilføjelser til at styrke arbejdet med billeder.

HUSK!! Du skal være logget ind for at give din mening til kende herunder. (Det er muligt at vælge alle 4 programmer)

[poll id=”2″]